Slett Habibee-kontoen din
Dette sletter Habibee-kontoen din og familiens data på serveren vår for godt: synkroniserte oppgaver og honninghistorikk, bilder og sammenkoblede enheter. Det kan ikke angres.
Hvis en annen voksen også er med i familien din, blir familien værende for den personen; bare kontoen din fjernes.
Det som ligger på telefonene og nettbrettene deres, blir liggende der til du sletter det i appen (Innstillinger → Slett alle data) eller fjerner appen. Abonnementer faktureres av Apple eller Google: si dem opp i innstillingene i App Store eller Google Play.
Du kan også slette kontoen din i appen, i innstillingene i voksenmodus.